Postanite sveučilišni/a specijalist/ica za ljudska prava

Najava natječaja za upis III. generacije polaznika

Posted by zdravac on 09.12.2015.
Postanite sveučilišni/a specijalist/ica za ljudska prava >>
 
Ovim putem obavještavamo Vas da u drugoj polovici prosinca 2015. godine planiramo objaviti natječaj za upis treće generacije polaznika Poslijediplomskog sveučilišnog specijalističkog studija Ljudska prava Pravnog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Natječaj će biti objavljen u Glasu Slavonije i na našim web-stranicama (http://ljudska-prava.pravos.hr), a bit će otvoren 30 dana od dana objave. U međuvremenu ćemo vas, putem maila i na našim web-stranicama, obavijestiti o točnom danu objave ovog natječaja.
 
Uvjeti upisa su diploma četverogodišnjeg, odnosno petogodišnjeg studija društvenih i humanističkih znanosti. Prijavi molimo da priložite popunjen poseban obrazac koji možete preuzeti na našim službenim web-stranicama (http://ljudska-prava.pravos.hr/pages/polazna/obrasci.php), kopiju diplome fakulteta, kopije domovnice i rodnog lista, životopis kao i motivacijski esej na temu ljudskih prava (800-1200 riječi). U slučaju većeg broja prijava, planiramo održati i usmeni razgovor s potencijalnim kandidatima. Intervju može biti održan osobno ili putem Skypea, ukoliko taj dan niste u mogućnosti doći na naš Fakultet.

Cijena Studija ostaje ista kao i za prve dvije generacije - 20,000 kuna koje se plaćaju u tri (3) rate. Rate plaćate na početku svakog od tri semestra. Prilikom upisa na Studij plaćate prvu ratu školarine 7.000,00 kuna, plus, troškove upisa u iznosu 450,00 kuna. Troškovi upisa na Studiji određeni su u skladu s Odlukom o posebnim naknadama na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i znanstveno-nastavnim sastavnicima iz 2015. godine. Druga rata iznosi 7.000,00 kuna i plaćate je prilikom upisa drugog semestra. Posljednju, treću ratu, plaćate prilikom upisa trećeg semestra i ona iznosi 6.000,00 kn. Studij je koncipiran kao izvanredni studij, tako da polaznici nisu obvezni pohađati predavanja. Također, za upis ne gledamo vaš prosjek ocjena na (pred)diplomskom studiju.

Ispunjenjem svih obveza na Studiju zaključno s uspješno obranjenim specijalističkim završnim radom, dobivate diplomu s 90 ECTS bodova. Akademski naziv koji stječete završetkom studija je sveučilišni/a specijalist/ica za ljudska prava (univ. spec. iur.). Engleski ekvivalent je Advanced Master in Human Rights. 
 

Svečano otvarenje Studija i početak prvog semestra planiramo krajem siječnja ili početkom veljače 2016. godine, o čemu ćete, također, biti na vrijeme obaviješteni.

 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi Studija, možete nas kontaktirati putem naših web-stranica.

 

 

 

 

Last changed: 23.05.2018. at 08:52

Back to Overview