Postanite sveučilišni/a specijalist/ica za ljudska prava

Obavijest o upisima II. generacije

Posted by prof. dr. sc. Mira Lulić on 21.12.2012.
Postanite sveučilišni/a specijalist/ica za ljudska prava >>

 

Iznimno nam je drago da vas možemo obavijestiti kako smo primili 17 prijava za upis druge generacije polaznika Poslijediplomskog specijalističkog studija Ljudska prava. Budući da i dalje postoji interes za Studij, a s obzirom da su pred nama dva tjedna blagdana i praznika kada Fakultet neće raditi, odlučili smo da će upisi na PSS Ljudska prava biti prvi radni vikend u siječnju, a to je od 7. do 12. siječnja (uključujući i subotu). Zato ćemo i do 12. siječnja primati i nove prijave na Studij. Svečano otvaranje za drugu generaciju poslijediplomaca planiramo u petak ili subotu, 11. ili 12. siječnja o čemu će polaznici biti na vrijeme obavješteni već početkom tog tjedna.

Hvala svim prijavljenim na povjerenju. Iznimno smo zadovoljni da postoji tako velik interes za izučavanje ljudskih prava, da je u manje od godinu dana upisano 30 i da je prijavljeno novih 17 poslijediplomaca. Radujemo se i nestrpljivi smo kada će početi predavanja za novu generaciju naših poslijediplomaca!

Dobrodošli na naš Fakultet!

 


Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi Studija, stojimo Vam svakodnevno na raspolaganju na mail ljudska-prava(at)pravos(.)hr.

 

 

 

Last changed: 21.12.2012. at 17:11

Back to Overview