Postanite sveučilišni/a specijalist/ica za ljudska prava

RASPISAN NATJEČAJ ZA UPIS 4. GENERACIJE POLAZNIKA STUDIJA

Posted by Davor Muhvić on 17.10.2017.
Postanite sveučilišni/a specijalist/ica za ljudska prava >>
 

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je u subotu, 11. studenog 2017. godine u Glasu Slavonije objavljen natječaj za upis nove, 4. generacije polaznika Poslijediplomskog sveučilišnog specijalističkog studija Ljudska prava Pravnog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Natječaj će biti otvoren 15 dana od dana raspisivanja. 
 

Uvjeti upisa su diploma četverogodišnjeg, odnosno petogodišnjeg sveučilišnog studija društvenih i humanističkih znanosti. Prijavi molimo da priložite popunjen poseban obrazac koji možete preuzeti na našim službenim web-stranicama (http://ljudska-prava.pravos.hr/pages/polazna/obrasci.php), preslik diplome fakulteta, kopije domovnice ili rodnog lista, životopis kao i motivacijski esej (800-1200 riječi). Planiramo održati i usmeni razgovor s potencijalnim kandidatima. Intervju može biti održan osobno ili putem Skypea, ukoliko taj dan niste u mogućnosti doći na naš Fakultet.

Cijena Studija ostaje ista kao i za prve dvije generacije - 20,000 kuna koje se plaćaju u tri (3) rate. Rate plaćate na početku svakog od tri semestra. Prilikom upisa na Studij plaćate prvu ratu školarine 7.000,00 kuna, plus, troškove upisa u iznosu 450,00 kuna. Troškovi upisa na Studiji određeni su u skladu s Odlukom o posebnim naknadama na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i znanstveno-nastavnim sastavnicima iz 2015. godine. Druga rata iznosi 7.000,00 kuna i plaćate je prilikom upisa drugog semestra. Posljednju, treću ratu, plaćate prilikom upisa trećeg semestra i ona iznosi 6.000,00 kn. Studij je koncipiran kao izvanredni studij, tako da polaznici nisu obvezni pohađati predavanja. Također, za upis ne gledamo vaš prosjek ocjena na (pred)diplomskom studiju.

Ispunjenjem svih obveza na Studiju zaključno s uspješno obranjenim specijalističkim završnim radom, dobivate diplomu s 90 ECTS bodova. Akademski naziv koji stječete završetkom studija je sveučilišni/a specijalist/ica za ljudska prava (univ. spec. iur.). Engleski ekvivalent je Advanced Master in Human Rights. 
 

Svečano otvarenje Studija i početak prvog semestra planiramo u prosincu, o čemu ćete biti na vrijeme obaviješteni.

 

Tekst natječaja dostupan je ovdje.

 

Last changed: 13.11.2017. at 11:12

Back to Overview