I. Svečano otvaranje Studija

 

 

 

 

 

Otvaranje Studija je, unatoč teškim vremenskim uvjetima, bilo iznimno svečano, na visokoj akademskoj razini, ali i u jednoj prijateljskoj i prisnoj atmosferi između polaznika i njihovih profesora. Održano je 3. veljače 2012. godine, u petak kad je počelo snježno nevrijeme koje je potrajalo veći dio veljače. No, ni teški vremenski uvjeti, neprohodne ceste i gotovo kolaps gradskog prometa, nisu omeli naše poslijediplomce da dođu na otvaranje Studija. Od 30 upisanih poslijediplomaca u prvoj generaciji Studija, njih čak 29 došlo je na otvaranje, što govori o njihovoj iznimnoj motiviranosti i želji za početkom učenja i rada. Dobrodošli!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kolege poslijediplomci, unatoč velikom snježnom nevremenu koje je započelo taj petak, 3. veljače 2012. godine, dolaze u velikom broju! Od 29 polaznika na samom otvaranju bilo je prisutno njih čak 27, što govori o njihovoj iznimnoj motiviranosti i želji da se čim prije počne s radom!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijekom svečanog otvaranja poslijediplomcima su prezentirane tri knjige, od kojih su dvije u okviru novopokrenute Biblioteke Ljudska prava Pravnog fakulteta Osijek.

 

 

 

Po završetku svečanog otvaranja, održana je kratka pauza nakon koje smo započeli s prvim predavanjima iz predmeta Opća zaštita ljudskih prava.

Dvorana na fotografijama mjesto je održavanja poslijediplomske nastave.